Česta pitanjaMarketing alatkeČlanak

Čemu služi opcija Resetujte kategorije?

Resetovanjem kategorija vratićete strukturu kategorija na početni format liste koji prikazuje kategorije na isti način kao u Vašem data fajlu. Kada se jednom izvrši resetovanje kategorija, sve promene u Vašoj strukturi kategorija će biti izgubljene, bez obzira na to da li je korišćeno automatsko generisanje ili ručno grupisanje.

Nalazi se u: Marketing alatke